Vi skaper din unike bolig

Vi skaper din unike bolig

Nybygg, ombygging eller utbygging, vi er fageksperten på boliger med særpreg. Vi går den ekstra mila for at du som kunde skal få et hjem som er tilpasset dine ønsker og behov. Med kvalitetsprodukter bygger vi boliger med mer bærekraftige løsninger - for deg og for miljøet. 

Ingen utfordring for stor eller for liten. Det er kundens ønsker uten kompromiss, og det krever en del skreddersøm og tilpasning. Etter mange år med slike prosjekter er vi etterhvert blitt svært drevet på området. 

Våre gode samarbeidspartnere har også samme krav til kvalitet og gjennomføring. Det er kort vei mellom oss som entreprenør og våre underentreprenører, som gjør at vi raskt kan gi deg et komplett tilbud og opprettholde god flyt i prosjektet. 

Denne boligen i Rønvik er nesten ugjenkjennelig, og Stine Qvigstad Jenvin med familien trives godt i deres nye hjem - Villa Furubakken. Løsningen ble moderne og tidløs på samme tid, med taktile løsninger som skaper høy bo- og livskvalitet. 

før og etterbilde. Hvit og brun eldre funkisbolig som har blitt ny, moderne og tidløs på samme tid. Med brunbeiset treverk og antrasitt fasadeplater.

Som kunde har du stor innflytelse på de valgene som blir truffet, enten det er snakk om nybygg eller ombygging. For oss handler det om å gjøre et grundig arbeid som gir varige løsninger. Våre kunder skal alltid være svært fornøyd.

Et påbygg kan langt på vei gi ditt hjem et helt nytt uttrykk og ikke minst en helt ny bruksverdi. Vi er her for deg fra idé til ferdig prosjekt.